Nerātnās Sarunas | Kā Iekvēlināt Attiecības ar Pikantām Sarunām

Komunikācija ir pamats veselīgām, laimīgām attiecībām, un atklātas sarunas ar partneri par seksu un, pat, fetišiem spēj piešķilt attiecībām dzirkstelīti un sniegt aizraujošus mirkļus kopā. Bet mēs zinām, ka ne vienmēr un ne visiem runāt par šādām tēmām ir viegli.

Lai arī iespējams, ka sekss ir svarīga jūsu attiecību sastāvdaļa, taču, ļoti iespējams, ka jūs par šo tēmu runājat maz vai nerunājat nemaz – jo sekss taču vienkārši notiek! Ja tā ir, tad jūs neesat vienīgie.

Nereti attiecībās pāri kautrējās atklāties vai baidās no nosodījuma, tāpēc arī šī tēma tiek izlaista pavisam vai arī pārrunāta ļoti virspusēji, tādā veidā radot lieku spriedzi pāra starpā. 

Nerātnās Sarunas | Kā Iekvēlināt Attiecības ar Pikantām Sarunām


Pēc šo dažu teikumu izlasīšanas, pajautājiet sev – vai jūs ar partneri savās attiecībās spējat atklāti, bez nosodījuma runāt par seksu, savām fantāzijām un vēlmēm? Un, ja spējat – tad vai jūs to darāt pietiekami bieži? Vai tomēr jūtat, ka ir tēmas, par ko jums ir grūti runāt un neesat pilnībā atklāti viens ar otru?

Labās ziņas ir, ka ar pareizo pieeju un rīkiem Jūs varat šādas, intīmas, sarunas uzturēt ne tikai, nebaidoties no nosodījuma, bet ar prieku un aizrautību. Galvenais ir atcerēties, ka tāpat kā jebkura komunikācija, arī sarunas par seksu ir daļa no attiecībām, un no tā nav jākautrējas. Un, lai šādas sarunas padarītu vēl ērtākas un aizraujošākas, esam radījuši īpašu spēli – Nerātnās Sarunas.

Tāpēc, ja vēlies savās attiecībās uzlabot spēju runāt par intīmām tēmām un ne tikai uzzināt savas otras pusītes fantāzijas, bet arī atklāt savējās, mēs aicinām Tevi lasīt tālāk, kas ir Nerātnās Sarunas un kā tā spēs palīdzēt uzzināt vairāk par jūsu seksualitāti un padarīt jūsu attiecības stiprākas!

Kas ir "Nerātnās Sarunas"?

Lai palīdzētu pāriem stiprināt attiecības un fizisko tuvību (physical intimacy), esam radījuši vairākas pikantas pāru spēles, no kurām Nerātnās Sarunas tieši koncentrējas uzlabot pāriem komunikāciju par seksu un intīmām tēmām.   

Šī sarunu spēle ietver 100 tematiskus jautājumus, kas sadalīti 3 kategorijās: Maigie Jautājumi; Karstie Jautājumi; Intīmie Jautājumi. Šāds kategoriju sadalījums ļauj pāriem sev komfortablā ritmā izrunāt interesējošās tēmas par un ap seksu.   

Nereti šie jautājumi pat sniedz jums tēmas, idejas un fantāzijas, kuras nenojautāt, ka vēlaties īstenot!

Nerātnās Sarunas

Kāpēc runāt par šādām tēmām?

Sekss ir būtiska attiecību sastāvdaļa, tāpēc atklāta, empātiska komunikācija ar partneri par pikantām stiprinās jūsu saikni, ļaus jums vairāk uzticēties un, protams, atvērs durvis aizraujošiem gultas piedzīvojumiem.   

Atklāti runājot par seksu, mēs atdodam intīmu daļu no sevis, tādā veidā stiprinot uzticēšanos savā starpā. Un tā ir satriecoša sajūta, kad bez nosodījuma vai bažām varam otram cilvēkam izpaust savas vēlmes un fantāzijas!

Tāpēc ir svarīgi runāt par seksu, lai pēc tam jūs varētu eksperimentēt un mēģināt jaunas lietas – tikai tādā veidā jūs varēsiet uzzināt, kas priekš jums sniedz lielāko baudu.  

Ko varat sagaidīt no Nerātnajām Sarunām?

Spēlējot Nerātnās Sarunas, jūs pārrunāsiet daudzus jautājumus par un ap seksu, tāpēc pirms spēles, iesakām noskaņoties un tam pieiet ar atvērtu prātu un vēlmi izzināt vienam otru.   

Kā arī spēlē ir 3 kategorijas, kas ietver jautājumus un tematus, sākot no mazāk intīmiem līdz ļoti intīmiem, tāpēc, ja vēl neesat gatavi pavisam pikantām sarunām, sāciet ar maigo jautājumu kategoriju.   

Atrodot pareizo pieeju sarunām par seksu vai citkārt neērtām tēmām, un spējot izpaust savas vēlmes, jūs spēsiet padarīt savas attiecības stiprākas, pavadot aizraujošu laiku divatā.

vīrietis intīmi čukst ausī sievietei ar sarkanām lūpām

Daži jautājumu piemēri:

Nosauc 3 vietas, kurās Tu vēlētos nodarboties ar seksu.

Kā Tavs partneris Tevi uzbudina? Vai ir kādas īpašas lietas, kas Tev patīk vairāk?

Vai ir kādi īpaši vārdi, kādos Tu vēlētos, lai Tevi sauc Tavs/-a partneris/-e, lai Tevi uzbudinātu seksa un priekšspēles laikā?

- Vai ir kādi seksuālie tabu priekš Tevis? Paskaidro.

Sāciet lēnām

Iespējams, ka sākumā jums šķitīs, ka jautājumi ir pārāk personiski, un tas ir pavisam normāli! Nerātno Sarunu mērķis ir satuvināties, tāpēc, ja uz kādu jautājumu tiešām nevēlaties atbildēt – tas nav jādara! Izlaidiet to vai atstājiet to jautājumu vēlākam.      

Labākais veids, kā sākt ir būt atklātiem un spēt dalīties savās sajūtas un domās ar partneri. Ja jūtaties satraukts vai neērti, tad, kā jau minējām, vispareizāk būtu sākt tieši ar maigajiem jautājumiem, kas vieglā gaisotnē ļaus pamazām atraisīties pikantākiem jautājumiem.

pāris halatos sēž uz gultas apķēruši viens otru

Ko nedarīt?

Nerātnās Sarunas var būt lielisks veids, kā iekvēlināt attiecības, taču ir svarīgi neļaut sarunai kļūt par pamatu strīdam vai kā ieganstu izteikt pārmetumus.   

Uzturiet sarunu vieglā gaisotnē un atceraties, ka katrs cilvēks ir unikāls ar savu dzīves pieredzi, tāpēc reizēm var nākties dzirdēt arī ko nepatīkamu, bet tas nav iemesls pārmetumiem.  

Izmantojiet šīs sarunas, un tāpēc izvairieties no šādām lietām:   

- Neizmantojiet dzirdēto, lai pārmestu. Tas nozīmē nesmejieties, nepārmetiet un nenosodiet viens otru. Šis var izklausīties pašsaprotami, taču nereti, dzirdot ko nepatīkamu, mūsu reakcija ir nosodīt, kas, savukārt, liek otram noslēgties.   

- Izvairieties no šāda veida frāzēm: “Visi to dara”; “Vai tad Tev bail?”; “Kas tās par muļķībām!”, jo šāda veida frāzes nerespektē otra viedokli. 

Nespiediet otram darīt, ko viņš/-a nevēlās. Esiet atvērti eksperimentēt un izmēģināt jaunas idejas, bet visam ir savs limits. Protams, reizēm ir nepieciešama pārliecināšana, bet, ja partneris tiešām nevēlās ko darīt, tad nespiediet.

Padomi labākajām (pikantākajām) sarunām!

Esam noskaidrojuši, ka tuvība un intimitāte sastāv no godīguma, uzticēšanās un komunikācijas, bet kā lai to padara stiprāku? Un tas ir lielisks jautājums!   

Jūs varat sākt ar acu kontaktu vai pieskārieniem (saskarties ar rokām vai uzlikt roku uz kājas), kā arī svarīgi ir, lai jums abiem būtu ērti, silti un kopumā esat patīkamā atmosfērā. Un labākais ir tas, ka jūs šo atmosfēru varat radīt savās mājās!   

Pirms spēlēšanas sagādājiet sveces, uzlieciet fonā mūziku, un uzvelciet mugurā ko ērtu un pievilcīgu (varbūt pat esiet tikai apakšveļā), lai radītu vidi pikantām, intīmām sarunām.

Tuvība rodas no patīkama laika pavadīšanas kopā, tāpēc atrodiet savu pieeju, kas jums liek justies vislabāk un vistuvāk!.

Daži triki intīmākai atmosfērai

  • Pirms spēles esat gatavi šāda veida sarunām. Ja ne, tad labāk pārceliet to uz citu vakaru.
  • Lai atraisītos, varat padomāt par kādu glāzi vīna (vai citu iecienīto dzērienu). 
  • Padomājiet par atmosfēru – sveces, mūzika, romantiska gaisma utt.
  • Pikantākai gaisotnei uzvelciet kādu seksīgu apģērbu.

Nerātnās sarunas pāriem - 100 jautājumi par un ap seksu

Noslēgumā

Spēja atklāti runāt par seksu, izpaust savas vēlmes un fantāzijas ir lielisks veids, kā ne tikai piešķilt aizraujošu asumiņu attiecībām, bet arī tās padarīt stiprākas. Un pats labākais, ka tas no jums neprasa neko daudz – tikai sarunas divatā!   

Nekautrējieties un runājiet savā starpā -  izmantojiet to, lai atrastu kopīgus veidus, kā sniegt baudu, saņemt baudu un kļūt emocionāli tuvākiem.   

Ja viss, ko esat šeit izlasījuši, šķiet saistošs, un jūs vēlaties uzlabot intīmo komunikāciju ar savu partneri, tad Nerātnās Sarunas var būt kā ļoti spēcīgs rīks, lai to izdarītu.

Kā arī, ja Tev patika šis raksts, iesakām aplūkot citus attiecību ieteikumus šeit, vai sameklē kādu jauku dāvanu pāriem šeit

Iekvēlināsim Attiecības!


2 komentāri


  • umogeguwoyex

    ] Akoxka vca.aecx.joyful-couple.lv.hib.yt http://slkjfdf.net/


  • akekeqefliva

    ] Uliidi eqk.cfym.joyful-couple.lv.vkv.un http://slkjfdf.net/


Ierakstīt komentāru

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.